Back to All Events

Open Day Cor Unum Ceramics


  • De Gruyterfabriek 8 Veemarktkade 's-Hertogenbosch, NB, 5222 AE Netherlands (map)

Dat steeds meer Nederlandse ontwerpers van naam en faam aankloppen bij Cor Unum om in co-creatie mee te denken over de keramische uitvoering van hun ontwerpen heeft geleid tot een vruchtbare samenwerking met als opbrengst nieuwe keramische producten. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 november zet keramiekatelier Cor Unum haar deuren open om bezoekers kennis te laten maken met de nieuwste designs.

Tijdens de Open Dagen (beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur) kan – al of niet hernieuwd – kennis gemaakt worden met werk van de vormgevers verbonden aan Cor Unum, zoals Roderick Vos, Mae Engelgeer, Floris Wubben, Jorine Oosterhoff, David Derksen, Alex de Witte, Jeroen Wand, Charlotte Landsheer, Floris Hovers, Studie rENs, Kranen/Gille en Maarten Baas. Daarnaast kunnen bezoekers desgewenst rondgeleid worden langs het gehele productieservies en is er de mogelijkheid om zelf servies te beschilderen.

Earlier Event: September 25
Royal Showpieces II
Later Event: February 12
Object Rotterdam