Back to All Events

Sustained; handgemaakt tafellinnen van Sara vruGt

  • HEDEN 14A Denneweg Den Haag, ZH, 2514 CG Netherlands (map)

Van 18 maart tot en met 29 april zijn producten van Sara Vrugt te zien in de etalage van Heden. Samen met conceptueel ontwerper Daniel van Dijck heeft zij alvast de tafel voor het paasontbijt gedekt. Het tafellinnen is ontworpen en gemaakt door Sara Vrugt, het servies is afkomstig van Daniel van Dijck.

Sustained is de nieuwe serie tafellinnen van Sara Vrugt. Een klassiek tafellaken is vaak te mooi om te gebruiken, de kans op een onuitwasbare vlek is groot. Daarom borduurt Sara Vrugt sierlijke vlekken op tweedehands tafellinnen. Sustained viert de imperfectie!

Daniel van Dijck speelt met een combinatie van klassieke en experimentele materialen die een bijzonder resultaat opleveren.